Career & Lifestyle Hacks Program
‘Vrouwelijk leiderschap is meer nodig dan ooit. Make it happen. Upgrade yourself.’

MASTERCLASS

MACHIAVELLI OP DE WERKVLOER

POLITIEKE VAARDIGHEDEN VOOR VROUWELIJKE MANAGERS

De UY-module ‘Machiavelli op de werkvloer‘ is onderdeel van het UY Career & Lifestyle Hacks Program.

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Senior professionals en managers aan wie hoge eisen worden gesteld, die 24/7 op het werk gericht zijn en die regelmatig ook het gevoel hebben dat hun energie opraakt, hun effectiviteit hapert en dat ze de beslissende momenten missen.

cover_uy_machiavelli-groot2

DATA MASTERCLASS

Op afspraak
In-company trainingen

MODULES

UY Masterclass (2 dagen)

Machiavelli op de werkvloer
Als manager ben je dag in dag uit bezig met het maken van verbindingen. Je hebt hart voor de onderneming, je bent loyaal aan je team en je fungeert als de lijm in de organisatie. Dit is het zonnige plaatje. De werkelijkheid is weerbarstiger, zeker in organisaties waar veranderingen moeten worden doorgevoerd.

pijl-wit-rechts

UY Italy-Module 2 (8 days)

UY Career & Lifestyle Hacks Program
You are living a complex life in a complicated (corporate) world. As senior professional you are supposed to be a rolemodel to your staff & an excellent advisor to your board. You tune in 24/7 but you’re still afraid to miss decisive moments. At night you sleep with your eyes wide open. But in the end you don’t see a thing.

pijl-wit-rechts

The Upgraders

Marsha Tatipikalawan

Marsha Tatipikalawan

06 29051110


Marsha is communicatiestrateeg en reputatiemanager, met management­ervaring bij Hertz, Deloitte, Universiteit van Amsterdam, Leiden en Utrecht, Hogeschool Inholland, gemeente Amsterdam en Rotterdam en het ministerie van Algemene Zaken. Marsha ontplooit met partners in Nederland, Zwitserland en Italië activiteiten op het gebied van institutionele en persoonlijke ontwikkeling, leisure en lifestyle management.

Math de Vaan

Math de Vaan

06 50454087


Math studeerde sociale wetenschappen en werkte in leidinggevende functies bij de Consumentenbond en Radio Nederland Wereldomroep. Hij voert nu een organisatieadviespraktijk en begeleidt management­teams en teams van professionals op alle niveaus. Hij promoveerde op het onderwerp de politieke organisatie­dimensie. Hij is geassocieerd partner bij Van de Bunt Adviseurs in Amsterdam en is als research fellow en gastlector verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.

Britt van Mechelen

Brigitte van Mechelen

06 21823980


Brigitte volgde de kunstacademie en studeerde zowel kunstgeschiedenis als culturele studies. Artikelen van haar hand werden in binnen-, en buitenland gepubliceerd. Zij ontwikkelde formats voor magazines en stuurde redacties aan. Tegenwoordig werkt zij ook als regisseur van korte films en documentaires. Onderwerpen waarop zij zich richt zijn social design, de verbinding van stad en land, ambacht 2.0. De kracht van het vertellen van verhalen staat steeds centraal.

Harm Beijer

Harm Beijer

06 55165715


Harm volgde de sociale academie en daarna, tot aan vandaag, een breed scala aan opleidingen en cursussen, van ICT tot bedrijfskunde, van wijsbegeerte tot psychopathologie.
Hij bekleedde management- en directiefuncties in de zorg (Zeestraat en Parnassia), overheid (gemeente Emmen, Senter/Novem) en onderwijs (Avans Hogescholen) en consultancy (van der Hilst). Vanuit deze brede achtergrond is hij actief als consultant, als interimmanager, als trainer en als coach. Hij begeleidt veel bestuurders bij hun presentatie en mediaoptredens.
 Analytisch en scherp, ondersteunend maar nooit behagend..

Contact

Voor vragen over het programma of meer informatie, bel naar:
Marsha Tatipikalawan 06 29051110
Math de Vaan 06 50454087
Britt van Mechelen 06 21823980
Harm Beijer 06 55165715
info@theupgraders.nl

Locatie
Roemer Visscherstraat 48 I/II
1054 EZ Amsterdam